Old 03-10-2016, 06:32 AM   #1
Dstruct
Human being with feelings
 
Dstruct's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Dresden, Germany
Posts: 11,998
Default TCP graphics corruption (FIXED)

REAPER 5.20 (pre17)


Toggle "Always show project tabs" makes all tracks to disappear in TCP. Mouse hovering bings up elements one by one:

FIXED (5.20pre18)

Last edited by Dstruct; 03-10-2016 at 11:38 AM.
Dstruct is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2016, 06:40 AM   #2
heda
Human being with feelings
 
heda's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Spain
Posts: 4,099
Default

confirmed also in 5.16 win7 x64
__________________
HeDaScripts for REAPER | VIP Donations
heda is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2016, 07:58 AM   #3
vitalker
Human being with feelings
 
vitalker's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 2,773
Default

I had the same problem with Media Explorer after opening one plugin with the bridge.
vitalker is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2016, 08:08 AM   #4
ivansc
Human being with feelings
 
Join Date: Aug 2007
Location: Near Cambridge UK and Near Questembert, France
Posts: 15,486
Default

confirmed 5.16 win 10 64bit
__________________
UK and USA: Our leaders MAY be buffoons but they are still dangerous buffoons.
ivansc is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2016, 08:13 AM   #5
Justin
Administrator
 
Justin's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: NYC
Posts: 10,243
Default

Confirmed, thanks!
Justin is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 07:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.