Old 04-17-2016, 01:34 PM   #1
panicaftermath
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 260
Default OTF Error installing v5.20beta2 (FIXED)

I get this error when installing the 32-bit v5.20beta2 on Windows 7.

This is for a portable install, overwriting an existing portable. When I click ignore, it continues as usual.

When I tried installing it again, same location, same error happens.

panicaftermath is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2016, 01:45 PM   #2
Dstruct
Human being with feelings
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 12,274
Default

Font maybe used by another app? Try closing all opened apps.
Dstruct is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2016, 02:26 PM   #3
panicaftermath
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 260
Default

There are no other open apps.

And what other app would be using what appears to be a Reaper-specific (rea*.*) font file located in the plugin folder of a portable install?
panicaftermath is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2016, 02:48 PM   #4
panicaftermath
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 260
Default

Odd. When I do a portable install to a new location, and even when I then reinstall to that same new location, I don't get the error. (Even after running the new install and using the notation editor, which is what I assume the font is for...?)

But it consistently gives that error when installing over my active R5 install folder. When I try to delete Reavura.otf from that folder, I get an error that the file is "open in System."

But what else would be using it if Reaper isn't running at the time?

panicaftermath is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2016, 03:02 PM   #5
Dstruct
Human being with feelings
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 12,274
Default

Process Explorer might help.
Dstruct is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2016, 03:10 PM   #6
panicaftermath
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 260
Default

I looked using Process Hacker but it didn't show anything.

But when I rebooted, as expected, the file had been released and the install went without problem.

But it's odd how the system had been holding on to that one file.
panicaftermath is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2016, 05:53 PM   #7
CoryT
Human being with feelings
 
Join Date: Aug 2015
Location: Kentucky
Posts: 37
Default

Reaper_32.exe was still processing I bet. It started happening to me after 5.17. Some 32bit plugs were the ultimate issue. Might have just been in my case but I think thats what has been causing it for me.

Last edited by CoryT; 04-17-2016 at 05:54 PM. Reason: needed correction
CoryT is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2019, 01:00 PM   #8
bFooz
Human being with feelings
 
bFooz's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Slovakia
Posts: 910
Default

Bumping. Still happening with 5.973.
__________________
Donations | Mixing & Mastering Services
bFooz is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2019, 11:32 AM   #9
Justin
Administrator
 
Justin's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: NYC
Posts: 12,064
Default

Safe to hit "ignore", but making it not overwrite the font unless it changed.
Justin is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 05:58 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.