Old 05-28-2016, 08:05 AM   #1
gerswork
Human being with feelings
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 4
Default Reaper 5.201 Buggy and slow

When i run Reaper 5.201 on my iMac , i keep seeing the sample rate at the top of the screen change back and forth between 44.1 and 48K, if i try to select an option i get the wonderful spinning mac ball, and if i try to import an mp3, it takes forever to build the peak waveform file.

I'm running an i7 Retina 5K iMac , OS X 10.10.5, 16Gb Ram, AMD Radeon R9 M295X 4096MB

All previous versions of Reaper ran perfectly with no problems.

Any ideas??
gerswork is offline   Reply With Quote
Old 05-28-2016, 09:08 AM   #2
Justin
Administrator
 
Justin's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: NYC
Posts: 10,463
Default

What audio device are you using? Are you using separate input and output devices? Can you give us a screenshot of preferencws/Audio Device?
Justin is online now   Reply With Quote
Old 06-01-2016, 12:11 AM   #3
gerswork
Human being with feelings
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 4
Default Buggy and slow sorted

After trying a few things , decided to uninstall Reaper, run CCleaner , reboot and re install Repear 5.201 and so far everything is working OK, i think just running the standard install and just selecting the Replace option , does not clear everything.

All is good with the world of Reaper so far, thank you for prompt rely.
gerswork is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2016, 03:04 PM   #4
Justin
Administrator
 
Justin's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: NYC
Posts: 10,463
Default

Ahh I think I know why this is, fixing for 5.21
Justin is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 10:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.