Old 07-18-2016, 10:52 PM   #1
MonkeyBars
Human being with feelings
 
MonkeyBars's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Location: Hollyweird
Posts: 326
Default Mixer: Drag Copy Send broken (FIXED)

OS X 10.9.5
Reaper 5.22

Moving a send works properly, but copying does not.

Steps to Reproduce
  1. Make 3 tracks
  2. Add a send from track 2 to 3
  3. Cmd-drag that send from track 2 to track 1

Expected Result
A send from track 1 to track 3 is created


Actual Result
A new send is created from track 2 to track 1, as if I had dragged from an open send slot.
MonkeyBars is offline   Reply With Quote
Old 07-19-2016, 12:39 AM   #2
EpicSounds
Human being with feelings
 
EpicSounds's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 4,281
Default

pretty sure you don't need a modifier to copy a send.
__________________
REAPER Video Tutorials, Tips & Tricks and more at The REAPER Blog
EpicSounds is online now   Reply With Quote
Old 07-19-2016, 05:58 PM   #3
MonkeyBars
Human being with feelings
 
MonkeyBars's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Location: Hollyweird
Posts: 326
Default

Quote:
Originally Posted by EpicSounds View Post
pretty sure you don't need a modifier to copy a send.
Dragging without a modifier is moving the send, which works fine here. It's copying that doesn't function as I expect.
MonkeyBars is offline   Reply With Quote
Old 07-19-2016, 09:46 PM   #4
EpicSounds
Human being with feelings
 
EpicSounds's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 4,281
Default

Quote:
Originally Posted by MonkeyBars View Post
Dragging without a modifier is moving the send, which works fine here. It's copying that doesn't function as I expect.
for me Alt-drag is move and no modifier is copy. CMD-drag makes a new send and shows the settings.¯\(°_o)/¯
__________________
REAPER Video Tutorials, Tips & Tricks and more at The REAPER Blog
EpicSounds is online now   Reply With Quote
Old 07-20-2016, 07:09 AM   #5
Justin
Administrator
 
Justin's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: NYC
Posts: 10,476
Default

Quote:
Originally Posted by MonkeyBars View Post
Dragging without a modifier is moving the send, which works fine here. It's copying that doesn't function as I expect.
Drag without modifier is copying, not moving (alt is moving). The bug here is that holding cmd should show you a different cursor (since it is similar to creating a send via dragging an empty slot)
Justin is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 02:01 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.