Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER Bug Reports

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-03-2017, 07:52 AM   #1
mccrabney
Human being with feelings
 
mccrabney's Avatar
 
Join Date: Aug 2015
Location: Slackjaw, North Carolina
Posts: 936
Default Tempo markers being erroneously added during gradual tempo change (FIXED)



5.32 pre 5 x64

these tempo markers are added automatically if a user does the following:

1- create 2 tempo markers, one gradually moving to the next
2- click to move the edit cursor to a middle position between these two
3- click the tempo parameter, but do not change it
4- BUG: an unnecessary tempo marker is automatically added at this position.
5- NOTE: this new tempo marker does NOT have the "gradual" parameter ticked, which breaks your tempo change.
__________________
MidiEditor: select last-recorded notes FR || QuantizSwing CC: Positive val only option
input quantize: OSC values for on/off state (for hardware LED) || control strength CC
automation items that behave as such.

Last edited by mccrabney; 01-03-2017 at 07:58 AM.
mccrabney is online now   Reply With Quote
Old 01-03-2017, 08:24 AM   #2
Justin
Administrator
 
Justin's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: NYC
Posts: 10,193
Default

Fixing, thanks!
Justin is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 05:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.