Old 10-22-2017, 01:40 PM   #1
Tom Swirly
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 5
Default MOTU Ultralite Mk3 MIDI In/Out

Hello! I'm finally getting to try Reaper in earnest and very hopeful for it after reading a great deal about it.

But I immediately ran into an issue having my interface fully recognized for MIDI.

I have MOTU Ultralite Mk3 and Reaper seems to recognize it perfectly well for audio output, but it does not see the MOTUs MIDI in and out ports, which all other programs seem to recognize.

Here are screenshots of the Reaper MIDI window, which doesn't seem the MOTU's ports, and Ableton's MIDI window, which does. Note that for some reason Reaper does seem to recognize the MOTU's sync port, which is unfortunately no use to me.

Thanks in advance!

And I should add that I'm on MacOS 10.9.5, I downloaded the most recent version of Reaper, and I tried both 32 and 64 bit.
Attached Images
File Type: png Screen Shot 2017-10-22 at 22.35.58.png (34.6 KB, 28 views)
File Type: png Screen Shot 2017-10-22 at 22.36.36.png (16.0 KB, 26 views)

Last edited by Tom Swirly; 10-22-2017 at 02:09 PM.
Tom Swirly is offline   Reply With Quote
Old 10-22-2017, 02:26 PM   #2
Tom Swirly
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 5
Default

I figured it out. Very interesting - the MIDI ins and outs are under a different name. These refer to instruments that used to be in my setup, so it must be something I did, but I only just installed Reaper, so it must have gotten those names from somewhere in my machine!

Anyway, greatness. Thanks for your attention, sorry for the interruption.
Tom Swirly is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 11:14 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.