Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER Bug Reports

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-28-2018, 08:52 AM   #1
mccrabney
Human being with feelings
 
mccrabney's Avatar
 
Join Date: Aug 2015
Location: Mutton Beach, South Carolina
Posts: 1,577
Default Pasting tempo from one prj to another results in uneditable Tempo AI (FIXED)

1- load 2 projects in tabs with different tempos
2- enter prj A, copy tempo points
3- paste them in prj B
4- issue: an awesome tempo envelope appears, but you can't edit its endpoints etc.

this seems like a feature that is still in development, but i haven't seen mention or discussion of it.

i copy AIs between prjs all the time, but this is preventing me from doing this, and i have to do it manually....very very slow and tedious work

imgur is down. see attached...
Attached Images
File Type: png asdfasdf.PNG (6.8 KB, 32 views)
__________________
check out MPL's amazing RS5K manager
FR: select midi recorded in most recent engagement of record/overdub.
mccrabney is online now   Reply With Quote
Old 08-28-2018, 09:36 AM   #2
G-Sun
Human being with feelings
 
G-Sun's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Norway
Posts: 7,049
Default

Try without env.-items,
and be sure to have your edit-marker at time 0.
__________________
Reaper x64, win 8.1
G-Sun.no - Music Blog - My music
G-Sun is online now   Reply With Quote
Old 08-28-2018, 10:37 AM   #3
mccrabney
Human being with feelings
 
mccrabney's Avatar
 
Join Date: Aug 2015
Location: Mutton Beach, South Carolina
Posts: 1,577
Default

Quote:
and be sure to have your edit-marker at time 0.
not an option, i'm copying multiple tempo maps into a master project, so i need to be able to paste it at points other than time 0.

Quote:
Try without env.-items
not sure what you mean by this.
__________________
check out MPL's amazing RS5K manager
FR: select midi recorded in most recent engagement of record/overdub.
mccrabney is online now   Reply With Quote
Old 08-28-2018, 11:27 AM   #4
G-Sun
Human being with feelings
 
G-Sun's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Norway
Posts: 7,049
Default

Quote:
Originally Posted by mccrabney View Post
not sure what you mean by this.
You image shows an automation item for the envelope. Try converting those to regular line.

Time not 0 is not an issue as long as you know start-position of env-points
__________________
Reaper x64, win 8.1
G-Sun.no - Music Blog - My music
G-Sun is online now   Reply With Quote
Old 08-28-2018, 11:38 AM   #5
mccrabney
Human being with feelings
 
mccrabney's Avatar
 
Join Date: Aug 2015
Location: Mutton Beach, South Carolina
Posts: 1,577
Default

maybe you misunderstood - the image you see is the resulting bug, not the desired objects to copy. i'll see if that can be converted. edit - not seeing a way to convert this tempo AI to regular envelope data
__________________
check out MPL's amazing RS5K manager
FR: select midi recorded in most recent engagement of record/overdub.

Last edited by mccrabney; 08-28-2018 at 12:01 PM.
mccrabney is online now   Reply With Quote
Old 08-29-2018, 01:28 AM   #6
G-Sun
Human being with feelings
 
G-Sun's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Norway
Posts: 7,049
Default

Oh, sorry, didn't see it was a bug-report.
__________________
Reaper x64, win 8.1
G-Sun.no - Music Blog - My music
G-Sun is online now   Reply With Quote
Old 08-29-2018, 03:47 AM   #7
Justin
Administrator
 
Justin's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: NYC
Posts: 11,328
Default

Edit: ah, only happens when the tempo envelope is set to use project setting for "bypass outside of AIs", and that setting is set. fixing.
Justin is online now   Reply With Quote
Old 08-29-2018, 05:16 AM   #8
mccrabney
Human being with feelings
 
mccrabney's Avatar
 
Join Date: Aug 2015
Location: Mutton Beach, South Carolina
Posts: 1,577
Default

yeah, thanks -- maybe i should have my reaper ini automatically backed up to the cloud and linked in my sig or something to facilitate dev reproduction.

btw, i love the idea of a tempo AI, if that ever ends up being a feature. don't sweat it if it's a big can of worms, but it would make editing multisong live project tempo maps easier
__________________
check out MPL's amazing RS5K manager
FR: select midi recorded in most recent engagement of record/overdub.
mccrabney is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 02:01 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.