Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER Bug Reports

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-20-2018, 07:31 PM   #1
nvr2l855
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2012
Location: Fairfax, Va
Posts: 3
Default New version 5.962/x64 crashes with VocAlign (FIXED)

Any session with VocAlign saved to it will not load, or when adding VocAlign to a track immediately shuts down the new version, 5.926. When I revert back to 5.961, it functions fine as it always has in the past. I've re-booted and ran a clear cache/rescan and it doesn't change.
nvr2l855 is offline   Reply With Quote
Old 11-20-2018, 08:33 PM   #2
Justin
Administrator
 
Justin's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: NYC
Posts: 11,685
Default

Are you using the latest version of VocAlign? Is this VST2 or VST3?

Can you post a crash report? Or better yet, make a crash dump?

The only thing I can think of is that 5.962 adds support for the VST3 IInfoListener interface.
Justin is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2018, 02:54 PM   #3
nvr2l855
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2012
Location: Fairfax, Va
Posts: 3
Default

Quote:
Originally Posted by Justin View Post
Are you using the latest version of VocAlign? Is this VST2 or VST3?

Can you post a crash report? Or better yet, make a crash dump?

The only thing I can think of is that 5.962 adds support for the VST3 IInfoListener interface.
Thanks, Justin. It is a VST3, and it is the latest version. I can tell you it is working fine with 5.961 - when I revert back to that version. Don't know how to produce a crash report or a crash dump for you. When I insert the plugin into a track, the UI is shown for a second, then Reaper just simply turns off, no error screen or anything. If an older session had been saved with the plugin inserted, it shuts of this latest version as soon as it tries to load the plugin. I'm using VocAlign Project (64bit) version 3.5.0.6.
nvr2l855 is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2018, 08:24 PM   #4
Justin
Administrator
 
Justin's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: NYC
Posts: 11,685
Default

Thanks. I'm investigating now, hopefully we can have this resolved soon for you!
Justin is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2018, 09:01 PM   #5
Justin
Administrator
 
Justin's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: NYC
Posts: 11,685
Default

We've identified and fixed this bug -- and given the severity and timing of this regression, we're rushing out a 5.963 release to fix it (and one other VST-related issue).

We'll be releasing 5.963 on Friday (or possibly sooner if we're feeling daring on Thanksgiving), but for now you can download the 5.963 build here:

https://landoleet.org/

(the 5.962+dev builds do not have the fix, 5.963 is the one you want!)

Let me know if this addresses your issue!
Justin is offline   Reply With Quote
Old 11-23-2018, 11:05 AM   #6
_ceone
Human being with feelings
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 2
Default

Hello,

I've just tested and can confirm the 5.93 works fine with Vocalign.
Thanks you very much Justin and happy ThanksGiving
_ceone is offline   Reply With Quote
Old 11-23-2018, 05:41 PM   #7
nvr2l855
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2012
Location: Fairfax, Va
Posts: 3
Default

Justin, Thank you so much for your help, yes it's working perfect now. I'm grateful and super impressed with how quick you handled this. Thank you, thank you!
nvr2l855 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 07:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.