Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER Bug Reports

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-15-2019, 10:23 AM   #1
PelF
Human being with feelings
 
Join Date: Mar 2013
Location: CZE
Posts: 63
Default Action running via floating toolbar does not working

I create this custom action:

Item: Render items to new take (preserve source type)
Take: Crop to active take in items
Take: Toggle take volume envelope

and added to the floating toolbar. The custom action does not working. When I run this custom action from the action list, it works fine.

The action "Item: Render items to new take (preserve source type)" also does not working when I run it through the floating toolbar.
Rendering is in progress, but nothing is saved. The target directory and the file name Reaper set incorrectly.



Probably not really a SWS problem. I have now found that the problem is related to some audio formats, such as wav or mp3. For wma format rendering is fine. Mysterious ... I wonder what it is: null.mid I don't use any midi files.

Last edited by PelF; 09-01-2019 at 02:58 AM.
PelF is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 04:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.