Old 02-19-2020, 01:40 PM   #1
pepe44
Human being with feelings
 
pepe44's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: Portugal
Posts: 1,047
Default Reacomp glitchy filters

My go to compressor for most cases is the reacomp. Can do most of the work without sacrificing CPU or PDC, but the filters could be smoothers when changing values. By smoother i mean when you change values they tend to introduce some weird noise like when changing important math parameters on other plugins. is that the case ?
this only happens when the preview filter is ON. All parameters introduce some noise , even on different input detectors. And the old dropdown menu for AA appears and there is a message saying OSF(!)
__________________
Intel core i7 6700K - socket 1151 LGA - Chipset z170 - 16G DDR4 - Nvidia GTX 1060

Last edited by pepe44; 02-19-2020 at 01:55 PM.
pepe44 is offline   Reply With Quote
Old 02-19-2020, 02:08 PM   #2
pepe44
Human being with feelings
 
pepe44's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: Portugal
Posts: 1,047
Default

Would that mean Oversampling failure? "Exploded" inside trying to reach something?
__________________
Intel core i7 6700K - socket 1151 LGA - Chipset z170 - 16G DDR4 - Nvidia GTX 1060
pepe44 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 08:00 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.