Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER Bug Reports

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-03-2020, 04:35 AM   #1
bwsd
Human being with feelings
 
Join Date: May 2011
Location: KZ ALA
Posts: 61
Default [6.10rc4] When copying chopped takes, the contents of the melodine are lost. (ARA)

ARA problem

Mac OS X 10.13.6
WIN 10 1909
Melodyne pluged in track FX

Reaper 6.08 When copying chopped items, the melodyne edition is saved. version 6.09 is working too.


Reaper 6.10 When copying chopped items, the melodine edition is not saved. Reaper 6.11 too



I want that in the new version of Reaper, when copying items, Melodyne edites are also copied.

Last edited by bwsd; 06-14-2020 at 09:49 AM.
bwsd is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2020, 06:53 PM   #2
AlexLazer
Human being with feelings
 
AlexLazer's Avatar
 
Join Date: Jan 2020
Location: Stavropol, Russia
Posts: 11
Default

Yes, that is right!
AlexLazer is online now   Reply With Quote
Old 06-04-2020, 08:58 AM   #3
AbramoV
Human being with feelings
 
Join Date: May 2020
Posts: 2
Default

+ from me
AbramoV is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2020, 11:02 PM   #4
vitalker
Human being with feelings
 
vitalker's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 5,761
Default

Same here.
__________________
Quote:
Originally Posted by Sexan View Post
Make a thread "F%#! you Reaper! I quit!" to get more views and feedback since these kind of threads get much more traction
SoundCloudFR: True Non-destructive GLUEAll the REAPER names
vitalker is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2020, 09:44 AM   #5
bwsd
Human being with feelings
 
Join Date: May 2011
Location: KZ ALA
Posts: 61
Default

I tracked. After updating 6.10rc4, chopped takes, when copying, no longer contain the melodine edition (when pluged the melodine in the trackFX)

Last edited by bwsd; 06-14-2020 at 10:00 AM.
bwsd is offline   Reply With Quote
Old 06-15-2020, 04:00 PM   #6
schwa
Administrator
 
schwa's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: NY
Posts: 10,955
Default

Right, ok. The issue is that the copied take inherits the edits from the first matching take in the project, instead of the take that was the actual source of the copy.
schwa is offline   Reply With Quote
Old 06-16-2020, 08:25 AM   #7
bwsd
Human being with feelings
 
Join Date: May 2011
Location: KZ ALA
Posts: 61
Default

Quote:
Originally Posted by schwa View Post
Right, ok. The issue is that the copied take inherits the edits from the first matching take in the project, instead of the take that was the actual source of the copy.
Yes. Thanks
bwsd is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 12:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.