Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER Bug Reports

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-22-2020, 01:53 PM   #1
kapverden
Human being with feelings
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 58
Default 6.12c render $region + regionnumber wildcard bug

Hi

in 6.12c when rendering and using the wildcards $region and $regionnumber together, they only work in this order, f.e. "$project-$regionnumber$region"

if i put them the other way around, "$project-$region$regionnumber", then both wildcards are interpreted as regionnumber-wildcards.

This is new with 6.12c, it was fine in 6.11

thanks!
kapverden is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2020, 02:59 PM   #2
schwa
Administrator
 
schwa's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: NY
Posts: 10,955
Default

Quote:
Originally Posted by kapverden View Post
Hi

in 6.12c when rendering and using the wildcards $region and $regionnumber together, they only work in this order, f.e. "$project-$regionnumber$region"

if i put them the other way around, "$project-$region$regionnumber", then both wildcards are interpreted as regionnumber-wildcards.

This is new with 6.12c, it was fine in 6.11

thanks!
Fixing, thanks for the report. Funny bug!
schwa is offline   Reply With Quote
Old 06-23-2020, 05:01 AM   #3
kapverden
Human being with feelings
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 58
Default

thank you!
kapverden is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 12:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.