Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER Bug Reports

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-21-2021, 06:18 PM   #1
Meo-Ada Mespotine
Human being with feelings
 
Meo-Ada Mespotine's Avatar
 
Join Date: Apr 2020
Location: Leipzig
Posts: 2,875
Default 6.20: 2nd pass rendercheckbox not updated when loading render-presets(done)

When I try to save the checkbox-state for 2nd pass rendering, it works perfectly and creates the reaper-render.ini file

Code:
<RENDERPRESET Off 48000 2 0 1 7 0 0
  Y2FsZhAAAAAIAAAA
>
RENDERPRESET_OUTPUT Off 2 0 0 0 0 O-Töne_48khz_16bit_mono_-_Didgeridoo_entfernt 0
<RENDERPRESET On 48000 2 0 1 7 0 2048
  Y2FsZhAAAAAIAAAA
>
RENDERPRESET_OUTPUT On 2 0 0 0 0 O-Töne_48khz_16bit_mono_-_Didgeridoo_entfernt 0
But when I try to load them, the state of the 2nd-pass-rendering-checkbox will not be updated in the Render to File-dialog.

Reaper 6.20x64 Windows 7
__________________
Use you/she/her.Ultraschall-Api Lua Api4Reaper
Bugreports&Docs notes please do here:https://github.com/Ultraschall/ultra...-reaper/issues - Donate, if you wish

Last edited by Meo-Ada Mespotine; 01-22-2021 at 03:14 AM.
Meo-Ada Mespotine is offline   Reply With Quote
Old 01-21-2021, 10:04 PM   #2
Justin
Administrator
 
Justin's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: NYC
Posts: 13,935
Default

Thanks, fixing!
Justin is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 11:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.