Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER Bug Reports

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-19-2021, 06:50 AM   #1
ThomasE
Human being with feelings
 
Join Date: Aug 2009
Location: Sweden
Posts: 62
Default Render wildcard $samplerate error (regression in 6.19) (FIXED)

When using $samplerate (or $sampleratek) and rendering to a different sample rate than the project sample rate, then the rendered file gets named with the project sample rate instead of the exported samplerate.





This works as it should in 6.18 but not in 6.19 and above.
ThomasE is offline   Reply With Quote
Old 02-21-2021, 08:47 AM   #2
mlprod
Human being with feelings
 
Join Date: Jul 2015
Location: Stockholm, Sweden
Posts: 1,048
Default

Confirmed. Though its not the case when "use project sample rate for..." is unticked.
__________________
Magnus Lindberg Productions - VRTKL Audio - Redmount Studios
magnuslindberg.com
mlprod is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2021, 01:03 AM   #3
ThomasE
Human being with feelings
 
Join Date: Aug 2009
Location: Sweden
Posts: 62
Default

Bumpety bump.
ThomasE is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2021, 06:26 AM   #4
schwa
Administrator
 
schwa's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: NY
Posts: 13,191
Default

Fixing, thanks for the report.
schwa is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2021, 01:50 PM   #5
ThomasE
Human being with feelings
 
Join Date: Aug 2009
Location: Sweden
Posts: 62
Default

Quote:
Originally Posted by schwa View Post
Fixing, thanks for the report.

Yes! Thanks!
ThomasE is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 08:57 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.