Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER Bug Reports

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-16-2021, 03:02 PM   #1
purelygrey
Human being with feelings
 
purelygrey's Avatar
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 6
Default Mute env: Reaper crashes after deleting all points in automation items (FIXED)

1) Create a track and a midi item
2) Make Mute envelope visible
3) Draw an automation item
4) Deletes both the start and the end point in automation item
5) Play

Reaper stops responding right before the empty automation item.

I'm on Windows 10 2004 x64, reproduced on a clean install of Reaper. I also had 6.15+dev1026 lying around and I managed to reproduce the bug here as well
Attached Files
File Type: rpp bug.rpp (3.2 KB, 12 views)
purelygrey is offline   Reply With Quote
Old 03-16-2021, 03:38 PM   #2
schwa
Administrator
 
schwa's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: NY
Posts: 11,561
Default

Fixing, thank you for the very thorough bug report!
schwa is offline   Reply With Quote
Old 03-21-2021, 11:17 AM   #3
purelygrey
Human being with feelings
 
purelygrey's Avatar
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 6
Default

Seems to work fine now, thanks! Glad I could help
purelygrey is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 06:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.