Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER Bug Reports

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-21-2021, 01:53 PM   #1
BryanChi
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2019
Location: Taiwan
Posts: 87
Default 6.27 unexpected behavior when moving items with razor edit

When there's tempo changes before the item, razor edit will have this weird behavior, see GIF here:
https://gfycat.com/snoopycircularboutu
https://gfycat.com/brokendismalhoneyeater


I've also realized starting from the version that razor edit came out there's some unexpected misalignment of midi items when moving sections, and this might be what's causing it (item has to be set to timebased in order for this to happen):
https://gfycat.com/shamelesscorruptdaddylonglegs


Although these are different issues, I thought they might be tied to the same cause so I combined them into the same thread, hope that's okay.
BryanChi is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2021, 01:55 PM   #2
schwa
Administrator
 
schwa's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: NY
Posts: 13,389
Default

I think these issues are fixed in the current development builds of REAPER, if you'd care to test them out.

https://forum.cockos.com/forumdisplay.php?f=37
schwa is offline   Reply With Quote
Old 04-22-2021, 10:36 AM   #3
BryanChi
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2019
Location: Taiwan
Posts: 87
Default

Quote:
Originally Posted by schwa View Post
I think these issues are fixed in the current development builds of REAPER, if you'd care to test them out.

https://forum.cockos.com/forumdisplay.php?f=37
Got it, thank you!
BryanChi is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 03:57 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.