Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER Bug Reports

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-08-2024, 05:20 AM   #1
tohubohu
Human being with feelings
 
Join Date: Sep 2019
Location: france
Posts: 2,334
Default MIDI - the "move cursor right" action no longer works

hello,

in the attached project, the "move cursor right" action no longer works. And I've done some tests, I don't know why.
thanks

__________________
French LangPack - Langpack Reaper en français - Traduction de Reaper en français
Télécharger (download) here
glossary here

Last edited by tohubohu; 03-23-2024 at 11:27 AM.
tohubohu is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2024, 11:56 AM   #2
Daodan
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 1,185
Default confirmed

Same with your project
Daodan is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2024, 12:28 PM   #3
tohubohu
Human being with feelings
 
Join Date: Sep 2019
Location: france
Posts: 2,334
Default

thanks for testing
it's very disturbing. I don't know if it's the tempo envelope or not.
I discovered this problem while making a score with the tempo envelope (using the sws "SWS/BR: Move closest grid line to mouse cursor (perform until shortcut released)", to preserve the musicality of the recording and good musical writing.
__________________
French LangPack - Langpack Reaper en français - Traduction de Reaper en français
Télécharger (download) here
glossary here
tohubohu is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2024, 01:05 PM   #4
smandrap
Human being with feelings
 
smandrap's Avatar
 
Join Date: Feb 2021
Location: Right here
Posts: 1,479
Default

Confirmed. Happens with item rate > 1.0, unrelated to tempo envelope
__________________
My Scripts
smandrap is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2024, 01:19 PM   #5
tohubohu
Human being with feelings
 
Join Date: Sep 2019
Location: france
Posts: 2,334
Default

in my initial project, not the one I put online, I had checked the "ignore project tempo, use..." option in the midi item Properties...
I'm not totally familiar with these options, but I think it has something to do with item rate
__________________
French LangPack - Langpack Reaper en français - Traduction de Reaper en français
Télécharger (download) here
glossary here
tohubohu is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2024, 10:33 PM   #6
Justin
Administrator
 
Justin's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: NYC
Posts: 15,756
Default

Fixing, thanks!
Justin is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2024, 06:23 AM   #7
dusanmsk
Human being with feelings
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 109
Default

Quote:
Originally Posted by Justin View Post
Fixing, thanks!
There is similar (or the same) bug when grid is set to swing: https://forum.cockos.com/showthread.php?t=288971
dusanmsk is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 10:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc.