Old 04-07-2024, 10:01 AM   #1
EpicSounds
Human being with feelings
 
EpicSounds's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 7,615
Default 7.08+ region move is buggy

I'm reporting this on behalf of another user.

Quote:
After version 7.07 I've started to have problems with copying and moving regions, it behaves wrong, and when I open the same project in Reaper 7.07 it works fine.. Any idea?
After asking this question I found the answer 😁
So if you have any locked item in the project, region moving ot copying will behave wrong..
It wasn't in versions before 7.07.
They sent me this video comparing 7.12 to 7.07 with same project
https://youtu.be/9bD78H7KXnA

pretty sure I saw another user somewhere with a similar issue in the past couple weeks.
__________________
REAPER Video Tutorials, Tips & Tricks and more at The REAPER Blog
EpicSounds is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2024, 10:49 AM   #2
schwa
Administrator
 
schwa's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: NY
Posts: 15,910
Default

Fixing, thanks for the report.
schwa is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2024, 06:42 AM   #3
Joe90
Human being with feelings
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 856
Default

Just came here to report this myself. Glad to see it's being looked at.
Joe90 is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2024, 06:53 AM   #4
Joe90
Human being with feelings
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 856
Default

It's still an issue in 7.14 just FYI.
Joe90 is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2024, 06:55 AM   #5
schwa
Administrator
 
schwa's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: NY
Posts: 15,910
Default

Should be fixed in the current prerelease build.
schwa is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 09:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc.