Old 05-15-2024, 04:31 PM   #1
mawi
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2011
Location: Germany
Posts: 1,187
Default FX filter search field

If I select something from the dropdown menu in the filter search field, the search field is automatically cleared when I add an FX. This should not be the case.


If I type something in the filter search field with the keyboard instead, the search field is not automatically cleared when I add an FX. This should also be the case with the dropdown selection.


Win10 x64, Reaper v7.15 64bit
mawi is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2024, 01:31 PM   #2
Justin
Administrator
 
Justin's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: NYC
Posts: 15,805
Default

Fixing, thanks!
Justin is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 01:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc.